top of page
Search
  • Writer's pictureChocolate Blog

HAUTE CHOCOLATE BOX

Updated: Dec 16, 2018

Chocolade is toch wel een van mijn favoriete ongezonde ‘snoepjes’. Na afloop van het eerste Bloggermedia bloggersdiner ontving ik een geweldige goodiebag. Daar zat echt een prachtcadeau in namelijk een Haute chocolate box van Milachocolata. De Haute chocolade box is naar eigen zeggen de meest gepassioneerde box voor chocolade liefhebbers die de essentie van chocolade willen ontdekken. Ik krijg het doosje in mijn handen en durf amper te kijken. Er zit zelfs een handschoen bij om de chocolade op te pakken. Het zweet breekt me uit, direct laat ik het vallen. Ik maak de strik los en plots zie ik een van de mooiste binnenkanten die ik ooit heb gezien. De doos is verguld met prachtig uitziende chocolade bonbons. Lippen van goud en chocolaatjes met bladgoud bekleed. Dit is echt mijn genot. Ik maak dan ook even subtiel duidelijk dat papa en de boyfriend er nog niet aan mogen zitten. Eerst moeten de foto’s gemaakt worden en wil ik proeven.

De bonbons zijn verwerkt met de beste likeuren, zilver en bladgoud. Het is niet alleen een plaatje om te zien maar ook tongstrelend. Eigenaresse van Milachocolata Anna Hajrapetian, besteedt veel tijd aan de details. Fashion en food worden samen een. De bonbons zijn maximaal 2 weken houdbaar door de likeur die erin zit. Het leuke is dat je zelf ook een abonnement kan nemen op de boxen. Ze worden met zorg samengesteld en elke laatste week van de maand ontvang je dan de chocoladebox thuis. Je kunt het ook cadeau doen.

De chocolaatjes zijn heel zacht van smaak en binnenin proef je de likeuren. Ik ontving de milachocolata sotile box. Daar zitten 9 verschillende chocolaatjes in. Hier zit onder andere Licor 43, Cinamon Moon, Coco, Golden Touch, Bacio Rosso, Pure Black, Hibiscus, Cara Cube en Hazel Diamond in. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet alle smaken eruit kan halen. Wat ik wel proef is het zachte en zoete van de chocolade en de harde ‘crunchy’ buitenkant. Ik vind de chocolaatjes echt om te genieten. En dat is wat je ook moet doen met deze chocolade: genieten.

Chantal Bolleman
21 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page