top of page

Veelgestelde vragen (FAQ)

Nuttige antwoorden

Wat is de minimale bestelwaarde?

In ons Webshop kunt u bestelling plaatsen al vanaf een chocolade product.

Bezorgen jullie ook?

Jazeker!! Wij bezorgen onze chocolade producten met PostNL.
Geen zendingen bij een hittegolf
Het is mogelijk dat we bij extreem hoge temperaturen ervoor kiezen toch geen chocolade te versturen omdat we de kwaliteit van de chocolade niet kunnen waarborgen tijdens de reis van ons chocoladelab naar de ontvanger. We zullen dit heel duidelijk communiceren op onze website.

Bij Milachocolata kunt u veilig & eenvoudig betalen op verschillende manieren, te weten:

-iDeal (internetbankieren)
-Visa of Mastercard (credit card)

-Factuur voor zakelijke klanten stuur ons een mailtje voor meer informatie over de voorwaarden

Voor iDeal, Visa & Mastercard betalingen maken wij gebruiken van de diensten en de beveiligde betalingsomgeving van Multisafepay. Vanuit het bestelproces wordt je automatisch - langs een beveiligde verbinding van Multisafepay, doorgeleid naar de elektronische betaalomgeving van je eigen bank (iDEAL)

Allergie-informatie

Wij werken niet in een gluten-, noten-, pinda- en lactosevrije omgeving. Onze chocolade kan helaas dan ook sporen van noten, gluten, zaden, pinda's melkeiwit en lactose bevatten. Mensen met een ernstige allergie dienen hier rekening mee te houden en adviseren wij derhalve niet bij ons te bestellen, sorry. Tevens bevatten onze chocolade producten suiker. Voor de ingrediënten- en allergieinformatie van de afzonderlijke toppings/ingrediënten kunt u met ons conatct opnemen.

bottom of page